MAANRAKENNUSTYÖT JA KULJETUKSET JOUSTAVASTI KAUHAJOEN SEUDULLA

Kysy lisää palveluistamme

Harjun Konetyöpalvelun kattavaan palvelutarjontaan Etelä-Pohjanmaan alueella kuuluvat hinausten ohella muun muassa koneurakointi ja maanrakennustyöt, kuljetukset ja kiinteistönhuoltotehtävät.

 

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laaja-alaiset palvelut.  Toteutamme maanrakennus- ja muut kaivinkonetyöt mm. salaojitukset, viherrakentaminen sekä myös erilaiset maa-aineskuljetukset. Kallio/soramurskeet hiekat ja mullat, pienet ja isommat määrät.

 

Apuna ovat tarkkaan valitut yhteistyökumppanit jolloin hoituu myös isommat projektit. Tilaa maanrakennustyöt, kuljetukset ja monet muut palvelut – takaamme korkeatasoisen työnlaadun.

Maanrakennusta 

Hoidamme monipuolisesti erilaiset maanrakennustyöt  pienkoneilla. Toteutamme esimerkiksi piharakentamisen, piha-alueiden korjaukset, salaojien ja sadevesien rakentamisen. Laadukkaan kalustomme ansiosta voimme työskennellä kaikenlaisissa myös pienemmissä kohteissa. Halutessasi hoidamme myös esimerkiksi pihojen lanaukset sekä hiekan ja mullan levitykset ja nurmikkojen kylvöt.

 

Hoidamme suuremmatkin maanrakennusurakat yhteistyökumppanien kanssa. Kysy siis rohkeasti apuamme vaativiinkin maanrakennustöihin.

Maanrakennustöitämme tukevat kuljetuspalvelut, sillä voimme maanrakennusprojektin ohessa tuoda kohteeseen maa-ainekset murskeista multiin. Tilaa meiltä palvelupaketti tarpeidesi mukaan!

Kuljetukset kaikkialle Suomeen

Tarjoamme kuljetuspalveluita Kauhajoen seudulta tarvittaessa koko Suomen alueelle. Toteutamme kuljetukset, kuten autojen, traktorien ja koneiden kuljetukset. Lisäksi hoituu muuttokuljetukset ja muutot.


Palveluihimme kuuluvat lisäksi vaihtolavapalvelut kuljetuksineen. Vaihtolava-autolla pystymme hoitamaan myös vesikuljetukset ja pihojen pesut, teiden kastelut ym ym.

Tai jos tarvitset pihallesi tai rakennuskohteeseesi maa-aineksia, hoidamme kuljetukset nopeasti ja joustavin aikatauluin. Kuljetamme esimerkiksi murskeet, mullat, hiekat ja kalliomurskeet. – kysy lisää!

Lue myös hinauspalveluista

Tilaa kokonaisvaltaiset kiinteistöhuollon palvelut

Teemme ammattitaidolla erilaiset kiinteistöhuollon tehtävät. Jos tarvitset huolenpitäjää esimerkiksi mökillesi, ota meihin yhteyttä! Hoidamme työn luotettavasti suupohjan seudulla.

Meiltä saat

  • Koneelliset lumityöt ja hiekoitukset

  • Pihojen painepesut ja muut pesut

  • Rännien ja kourujen puhdistukset

  • Kattojen pesut

  • Pienet ulkomaalaustyöt

  • Puutarhatyöt, istutukset, kuorikatteiden tai multien levitykset

  • Mökkien siivoukset ja tarkastuskäynnit.

  • Teiden kastelut ja suolaukset

  • Monipuoliset kuljetukset

Palvelemme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kysy rohkeasti tarvitsemaasi palvelua!