HINAUSPALVELUT VUOROKAUDEN YMPÄRI KAUHAJOELLA

Kysy lisää palveluistamme

Harjun Konetyöpalvelu tarjoaa hinauspalvelut Etelä-pohjanmaan seudulla viikon ja vuorokauden ympäri. Huolehdimme henkilö- ja pakettiautojen hinauksista 24 tuntia vuorokaudessa noin 100 kilometrin säteellä Kauhajoelta.


Olemme luotettava ja joustava kumppani hinauksiin. Jos autosi menee rikki tai tarvitset jostain muusta syystä yllättäen hinausta, tai vaikka rikkinäisen renkaan vaihdon, apuvirran niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Hoidamme hinaukset myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Hinaamme sekä henkilö- että pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta. Muista luottaa  osaamiseemme myös kuljetuspalveluissa. Kuljetamme esimerkiksi koneet, laitteet, autot sekä traktorit ympäri Suomen!

Soita tai laita WhatsApp-viesti – takaamme nopean palvelun

Tarvitsetko pikaista hinausta Kauhajoella tai lähialueilla? Me hoidamme hinauksen! Saat hinausauton paikalle nopeimmin ja vaivattomimmin soittamalla numeroon 050 550 0669 – soita mihin aikaan tahansa.


Palvelemme myös WhatsApp-sovelluksen kautta. Kerro meille tarkka sijaintisi sekä autosi tiedot. Jos olet pimeällä tiellä, muista laittaa yllesi varoitusliivi ja asettaa varoituskolmio tienvarteen näkyvälle paikalle. Ota myös heijastimet käyttöön – näin myös muut autoilijat osaavat varoa sinua ja autoasi.

Hinaukset ja kuljetukset luotettavasti

Haluatko kuljettaa autosi vaikkapa toiselle puolelle Suomea? Hinauksien lisäksi toteutamme autojen sekä erilaisten koneiden kuljetukset asiakkaan toiveiden mukaan myös Kauhajoen seudun ulkopuolelle.


Yrityksellemme on tärkeää varmistaa palveluiden luotettavuus kaikenlaisissa palveluissa. Kun otamme hoitaaksemme toimeksiannon, toteutamme sen sovitusti. Sovitaan yhdessä kuljetusaikataulusta – voit luottaa siihen, että aikataulumme pitää.


Kuljetusten ja hinausten ohella teemme lisäksi maanrakennusta ja tarjoamme monenlaisia kiinteistönhoitopalveluita. Pyrimme joustamaan ja palvelemaan asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Tutustu muihin palveluihimme